Få hjemmesiden læst højt ved hjælp af adgangforalle.dk

Søg på sonderborgkommune.dk

Søgefelt

Aktuelt nyt - Gråsten Plejecenter

Her kan du læse avisen for Gråsten Plejecenter. I avisen kan du læse om det, der er sket, og det, der vil ske i nærmeste fremtid.
Opdateret 01.04.2020

Plejecentret er lukket for alle besøgende, både pårørende, frivillige og håndværkere, p.g.a. coronakrisen.

Heldigvis er vi langt i byggeret, så lige de sidste småting må vi vente med.

Vi forsøger at hygge om beboeren så meget som vi nu kan, men bare i små grupper og hele tiden med god afstand. Personalet gør sig umagen for at overholde god hygiejne og skabe aktiviteter og sikre at så mange som muligt kommer ud i den friske luft, på en lille tur, uden at blive kolde. Heldigvis bor vi så smukt ned til Sildekulen, så vi kan gå ture langs med vandet og nyde udsigten og undgå direkte kontakt med andre.

Vi takker pårørende, frivillige og andre for stor forståelse for vores lukkede døre.

Tryk her for at læse Gråsten Plejecenters avis for:

April og maj 2020.

Februar og marts 2020.

November, december 2019 og januar 2020.

Information til beboere og pårørende vedrørende om- og tilbygning.