Få hjemmesiden læst højt ved hjælp af adgangforalle.dk

Søg på sonderborgkommune.dk

Søgefelt

Bruger- og pårørenderåd - Mølleparkens Plejecenter

Bruger- og pårørenderåd er stadig et tilbud på Sønderborg Kommunes plejecentre.
Ansvarlig Flemming Nielsen
Opdateret 30.06.2017

Pårørende er et aktiv for beboere og personale på Mølleparkens Plejecenter. Beboernes familie er cremen på hverdagens rutiner. Derfor ønsker vi, at de pårørende vil føle sig hjemme i Mølleparken og være en stor del af vores hverdag, så vi sammen kan skabe det gode liv for beboerne. Mølleparken skulle gerne være et sted, hvor pårørende naturligt kommer og sætter en kop kaffe på og er en del af huset. Vi har også brug for pårørendes hjælp ved arrangementer, ligesom vi vil opfordre til, at højtider og hyggeligt samvær foregår i Mølleparken.

Rådet fungerer som talerør for beboere og pårørende i forhold til ledelsen og de sociale myndigheder.

Rådet er også høringsorgan i forhold til de kommunale tilsyn og tilsyn fra Embedslægeinstitutionen.

Ved Mølleparken er der oprettet et bruger- og pårørenderåd. Klik her for at se hvem der er medlemmer af bruger- og pårørenderådet på Mølleparkens Plejecenter.

Stemningsbillede