Få hjemmesiden læst højt ved hjælp af adgangforalle.dk

Søg på sonderborgkommune.dk

Søgefelt

Om Gråsten Plejecenter

Velkommen til Gråsten Plejecenter. Du kan her læse om, hvor vi bor, hvem vi er og om livet på plejecentret.
Opdateret 25.04.2020

Gråsten Plejecenter er bygget i 1985, 1999, og i 2001 er der fortaget store om- og tilbygninger, så plejecentret nu har nogle gode bygninger, der fuldt ud lever op til tidens krav. Men efterspørgslen på pladser er stor, så byrådet har besluttet at udvide plejecentret med yderligere 11 pladser. I den forbindelse ombygges hele plejecentret, så vi får renoveret 28 lejligheder, får 20 nye lejligheder og større og bedre fællesarealer til beboerne. Samtidig vil vi sikre hyggelige, hjemlige rammer.

Daghjemmet udvides, og vi får kontorer til personalet.

Hele bygningen kommer til at stå flot og ny, og alle boliger i samme plan. Den nuværende underetage bruges i fremtiden til depoter. Byggeriet er godt i gang og forventes afsluttet til sommeren 2020.

Stemningsbillede

Bygningerne er dejligt beliggende på en smuk grund direkte ned til vandet, således at der fra de fleste boliger og fra samtlige fællesarealer er en smuk udsigt over vandet.

Vi bor lige midt mellem centrum og Ulsnæscentret - tæt på forretninger, lægehus og apotek - og kan derfor gå til diverse aktiviteter i byen. Vi lægger vægt på, at beboerne kan være med ved fx Oldtimerløbet, dronningebesøget og torvedagene.

Plejecentret har nu 48 boliger. Vi er delt op i fire enheder hver med en opholdsstue, hvor beboeren kan vælge at deltage i måltider og aktiviteter. Hver beboer får tilknyttet en kontaktperson, som kan være behjælpelig med forskellige ting. Dette forhold skulle gerne blive tæt og fortroligt.

Stemningsbillede

Korttidspladser

Logo