Få hjemmesiden læst højt ved hjælp af adgangforalle.dk

Søg på sonderborgkommune.dk

Søgefelt

Bolig 7 – Specialplejeboliger

Bolig 7 tilgodeser de særlige behov ældre udviklingshæmmede beboere har, for en fortsat socialpædagogisk tilgang og styrket sundhedsfaglig pleje.
Opdateret 28.06.2018

Tangshave Bo- og Aktivitetscenter Bolig 7 er specialplejeboliger for ældre udviklingshæmmede borgere. 

I Tangshave Bo- og Aktivitetscenter Bolig 7 yder vi socialpædagogisk og sundhedsfaglig støtte, omsorg og pleje. I rolige omgivelser kan beboerne være sammen med andre i samme livssituation og deltage i aktiviteter målrettet deres alder og individuelle behov. 

Sammen skaber vi rammerne for det gode liv, så det er muligt for beboerne at leve et aktivt liv, hvor der er plads til at udfolde sig, få ro og trives både fysisk, psykisk og socialt. Der er fokus på et aktivt, værdigt, selvstændigt og meningsfuldt liv i et roligt miljø – med udgangspunkt i den enkelte beboers håb og drømme.

Det er et døgntilbud med fasttilknyttet personale i dag- og aftentimer. Derudover er der tilknyttet nattevagter, som dækker hele Tangshave Bo- og Aktivitetscenter. Der er en ligelig fordeling af pædagogisk og sundhedsfagligt personale.

Bolig 7 er en selvstændig boenhed i Tangshave Bo- og Aktivitetscenter med egen indgang udefra. Den består af syv et-rums lejligheder med eget toilet og bad. Der er større fællesarealer, hvor der bl.a. er spise- og aktivitetsområder.