Få hjemmesiden læst højt ved hjælp af adgangforalle.dk

Søg på sonderborgkommune.dk

Søgefelt

Madservice - Mølleparkens Plejecenter

Her kan du læse om maden på Mølleparkens Plejecenter.
Opdateret 05.03.2021

Køkkenet på Plejecenter Mølleparken 

På Mølleparkens Plejecenter sørger ernæringsassistenterne for tilberedning af alt mad. Det drejer sig om morgen- og aftensmad, samt mellemmåltider.

Den varme mad leveres fra Hørup Plejecenter og bliver varmet i plejecenterets køkken.

Ernæringsassistenterne har et tæt samarbejde med plejepersonalet i bo-enhederne. Ernæringsassistenterne kommer ugentlig i hver bo-enhed for dels at bage men også for at snakke kost. Der kan udarbejdes en individuel kostplan til småt spisende, underernærede, overvægtige eller hvis nogen skal have en speciel lægeordineret diæt.

Ægtefælle til beboer kan bestille 1-2 daglige/ugentlige måltider som indtages på plejecenteret, ligesom andre pårørende kan bestille et måltidmad (bestilling 1 uge). 

Ved beboer fødselsdag kan der bestilles ekstra forplejning til gæster som ønsker at fejre deres pårørende på plejecenteret.

I plejecenterets spisestue kommer dagligt visiterede borger fra nærliggende plejeboliger som indtager et måltid mad her midt på dagen. Det kan være smørrebrød eller varm mad.  

Derudover er der daghjem- og dagcenter gæster som hygger sig sammen omkring aktiviteter i dagcenteret efterfulgt af et måltid mad.

Her kan du læse kvalitetsstandarden for mad og måltider på plejecentrene.

Klik her for at se Fødevarestyrelsens tildelte smileys.

Stemningsbillede