Få hjemmesiden læst højt ved hjælp af adgangforalle.dk

Søg på sonderborgkommune.dk

Søgefelt

Madservice - Tandsbjerg Plejecenter

Her kan du få mere viden om maden på Tandsbjerg Plejecenter.
Opdateret 05.03.2021

De mindre enheder sikrer overskuelige rammer for hverdagslivet i boenhederne. Hverdagen i boenheden tilrettelægges af beboerne og personalet. Der er således stor mulighed for selv- og medbestemmelse. Hverdagen afstemmes efter individuelle ønsker, og hvad der ellers foregår af fælles aktiviteter. Boenheden laver selv mad til hele døgnet. Sammen med de enkelte beboere og plejepersonalet tilrettelægger boenhedens ernæringsassistent:

  • Madplaner
  • Festligholdelse af højtider og mærkedage
  • Aktiviteter og arrangementer: Eksempelvis bagning, årstidsbestemte aktiviteter med syltning, nye kartofler, sommergrill, jordbær, jul mv.

Klik her for at se Fødevarestyrelsens tildelte smileys.

Stemningsbillede

Spisetider

  • Individuelle behov for kræsekost, diæter, ønskekort mv.
  • Ernæringsassistenten kan vejlede om sund kost og er opmærksom på dette i kostfremstillingen og madplanerne. Ernæringsassistenten sikrer, at hygiejnen under kostfremstillingen i boenheden opfylder gældende krav. Normalt kan pårørende og gæster ikke købe mad i boenheden. I den enkelte bolig er der eget køkken med køleskab og mulighed for at have en kaffemaskine og opbevare drikke- og madvarer.
  • Som beboer kan du vælge, om du vil spise hjemme hos dig selv eller i fællesrummet. Du skal blot aftale det med personalet.