Få hjemmesiden læst højt ved hjælp af adgangforalle.dk

Søg på sonderborgkommune.dk

Søgefelt

Om Mølleparkens Plejecenter

Plejecenter Mølleparken er Sønderborg Bys Plejehjem. Vi vil gerne byde dig indenfor i vort hjem, hvor nærvær, tryghed og respekt er det centrale.
Opdateret 03.03.2021

Hvis du vælger at bo i Mølleparken synes vi du får det hele:

Mølleparken består af den historiske smukke og ældre hovedbygning og 2 tilbygninger, som fremstår tidssvarende i de smukke omgivelser ud til Mølledammen. 
I Mølleparken har du mulighed for at vælge store et rums -, to rums - eller ægtefælleboliger. Kombinationen og beliggenheden giver os et særligt dejligt miljø, med mulighed for at tilgodese jeres forskellige ønsker for bolig.

Udeliv:

Vi vil gerne fremhæve vores unikke beliggenhed. Vi er ganske få 100- meter fra gå- gaden med bylivet og gode muligheder for indkøb og oplevelser for dig og dine nærmeste. Alligevel er vi beliggende som i en oase med den smukkeste natur, nemlig søen med ænderne der roligt svømmer forbi.

I vores dejlige gårdhave har du mulighed for at sidde på en af de mange små terrasser. Her blomstrer æbletræerne, og andre af årstidens planter og blomster. Her mærker vi de første af solens varme stråler om foråret, glædes over de lune sommeraftener. Vi ønsker at du skal have mulighed for at nyde udelivet lidt længere. Derfor har vi fået bygget et stort Orangeri i gårdhaven, med isolering og varme. Her kan du nyde efterårets smukke farver og opleve den første frost eller sne, når vinteren sætter ind.

Når vejret tillader det, tager vi frokosten med i haven, nyder solen og livet i haven. Det er også her at børnehaven kommer på besøg - her hvor Sønderborggarden  kommer og spiller for os, her vi griller til Sankt Hans, her det lokale skyttelaug kommer på besøg og her ringrideroptoget går forbi. 

 At hver enkelt kan se mening med sit liv her i Mølleparken, handler om at give plads og have øje for forskellighed, og hvad du netop gerne vil i dit liv. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

Klik her, hvis du vil læse mere om Mølleparkens historie.

Stemningsbillede

Klik her for at læse vores velkomstpjece.

Korttidspladser

Har du brug for kontakt til korttidspladser, så klik her.