Få hjemmesiden læst højt ved hjælp af adgangforalle.dk

Søg på sonderborgkommune.dk

Søgefelt

Vennekredsen - Gråsten Plejecenter

Vennekredsen består af engagerede frivillige, som er med til at skabe liv, glæde og meningsfyldte stunder for plejecenterets beboere og daghjemmets brugere.
Opdateret 23.02.2021

Vennekredsen er oprindelig startet i 1990-erne i Røde Kors regi, men har siden 2003 fungeret som en selvstændig vennekreds. I marts 2012 organiserede vennekredsen sig i forening med bestyrelse og vedtægter. 
Formålet er at give beboere og daghjemsbrugere ved Gråsten Plejecenter oplevelser, der kan skabe liv, glæde og meningsfulde stunder, samt skaffe økonomiske midler hertil. 

Aktiviteterne er tirsdagssang, gåture med beboerne, spil med beboerne, filmeftermiddage, danseeftermiddage, ledsage beboere til diverse undersøgelser og lignende, dække bord, rydde op og servicere ved større fester, arrangere underholdning og koncerter, stille op som mannequiner ved modeshows i huset, arrangere tombolaer og loppemarkeder, bestille sommerhus og tage med, når beboerne skal i sommerhus, ledsage beboerne til modtagelse af Dronningen, oldtimerløb, senior martine til ringridning, arrangere udflugter for beboerne, arrangere pinsefrokost og sommerfest, afholde pakkelotto, holde i hånd og meget andet.

Foreningen har omkring 25 aktive frivillige tilknyttet. Vil du være med til at gøre en forskel for vore beboere og blive en del af et dejligt fællesskab, er du velkommen til at kontakte bestyrelsens medarbejderrepræsentant Dorthe L. D. Kristensen på tlf. 2790 6857 eller dlkr@sonderborg.dk.

Formand:

Finn Christensen
Ahlmannsvej 4
6300 Gråsten
Mobil: 40 25 00 38
E-mail: ahl4@c.dk

Læs vennekredsens pjece ved at klikke her.

Stemningsbillede